Terrassen en bestrating. 

Naast het aanleggen van beplanting specialiseren wij ons ook in het bestraten van uw tuin. Opritten, tuinpaden, trottoirs, speelpaden parkeerplekken en terrassen. Niets is ons te gek.

Bestraten is een specialisme wat niet iedere hovenier onder de knie heeft en is een vak apart! Ook als uw terras of oprit verzakt is bent u bij ons aan  het goede adres.

Onze specialisten zorgen voor de juiste fundering en ondergrond, dit is immers de basis van een goed aangelegde tuin. Hierdoor gaan we verzakken tegen en heeft u tientallen jaren plezier van uw bestrating.

hardscaping

Met doelgerichte machines en apparatuur trillen we de grond eerst aan. Denk hierbij aan trilplaten, trilstampers en walsen. Door een kleine helling in de bestrating zorgen we dat het overtollige regenwater wordt afgevoerd en zo voorkomen we verzakking of plassen met water op het oppervlak. Voor een goede afwatering is er soms een drainagesysteem voor nodig. Deze wordt vakkundig door onze vakmensen geplaatst.

Wij hebben een zeer ruime keuze aan bestrating en deze kan soms wat overweldigend zijn. Zo bieden wij bijvoorbeeld Beton, betonnen tegels en betonnen stenen, Natuursteen, Gebakken en getrommelde klinkers, Keramische tegels, Rubberen tegels, Hout, Flagstones, Kinderkopjes, Kasseien, Grind, Split en keien aan. Daarnaast kunt u dan nog kiezen uit een brede variatie van verschillende structuren, kleuren, legpatronen en materialen! Ook in voegmateriaal, voegafstand opsluitbanden en traptreden kan worden gevarieerd.

Wij kijken samen met u welk materiaal geschikt is voor het project. Zo moet u bijvoorbeeld rekening houden met het doel van de bestrating. Waar wordt het voor gebruikt? Hoe vaak wordt het gebruikt? Bouwstijl en sfeer van uw woning of pand? Wij geven altijd een duidelijk en eerlijk advies over welke bestrating bij welke omgeving past. Het is immers erg belangrijk dat de bestrating een is met de omgeving.

Een mooi terras is het oogbeeld van uw tuin! Zo is het heerlijk om in de zomer er heel wat uurtjes op door te brengen met mooi weer. Bent u aan het nadenken over een terras in uw tuin? Denk dan altijd goed na over de plaats waar u dit precies wilt hebben. Wilt u van de ochtendzon genieten? Of juist lekker in de namiddag met een drankje op het terras? We kijken samen welk formaat er bij of in uw tuin past.

Niet alleen voor tuinen maar ook voor terrassen bij horeca gelegenheden bent u bij onink tuinen aan het goede adres.

Houd altijd rekening met omliggende beplanting en bomen. Net als een begroeide pergola kunnen zij zorgen voor verkoelende schaduw op een warme dag. Bovendien fungeren ze als windscherm. Vanzelfsprekend moet het terras een geheel vormen met uw tuin en uw woning of bedrijfspand.

Onink Tuinen heeft jarenlange ervaring met met aanleggen van terrassen en mag zich dan ook echt een specialist noemen. Wij geven een duidelijk en eerlijk advies en beschikken over genoeg voorbeelden om u te inspireren.

De Leeuw bouw en tuin is onze leverancier voor tuinbestrating en diverse.
De Leeuw bouw en tuin heeft een showtuin gevestigd in Zeewolde op de
Baardmeesweg 40. De Leeuw Bouw en Tuin.